Als iemand (van een theater of een bandlid) ons een (folk-) optreden doorgeeft, schenken we er aandacht aan in onze Nieuwsbrief. En we vermelden het hier op onze site. I.v.m. de corona adviseren wij u vooraf te checken of het optreden wel doorgaat.

TRIO C TOT DE DERDE

Ze zijn verheugd eindelijk weer eens wat openbare concerten te kunnen aankondigen.
Sinds het begin van de coronacrisis ligt hun muziekbedrijf nagenoeg stil. Maar onderstaande geplande optredens deze maand lijken voorlopig, ook binnen de recent aangescherpte corona-restricties, "gewoon" door te kunnen gaan.
Uiteraard slechts beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 
„En... bij klachten: blijf thuis. Maar voelt u zich goed, wees van harte welkom!“

23 oktober 20:00 't Mosterdzaadje Santpoort-Noord, www.mosterdzaadje.nl

25 oktober 15:30 Podium de Mess Naarden, www.demess.nl

 

THE BAYOU MOSQUITOS

Er komen 2 speciale shows van The Bayou Mosquitos & gasten op zondag 1 november in de Broekerkerk, Broek in Waterland, 14.30 uur (en evt 17 u) met speciale gast Jerney Kate. Songs van o.m. Ray Charles en Bonnie Raitt in een concert van een uur.

Zondag 15 november 16.30 uur (en evt 19.30 u) in de Nieuwe KHL in Amsterdam. "Gumbo met Hollandse garnalen", The Bayou Mosquitos met Jeroen Kramer. Een geweldige mix van Americana songs, Nederlandstalige liedjes en vertalingen van o.m. Marvin Gaye en Jim Reeves in een concert van een uur.

 

MEHMET POLAT

„Due to Covid 19, my many concerts have been cancelled or postponed, as happened to many musicians. Despite that I am glad that I still have several concerts in my local base to play.“

31 October
Concert with Mikail Aslan and Alper Kekec
TivoliVredenburg, Utrecht

13 November
Concert with Embracing Colours
Lantaren Venster, Amsterdam

14 November
Concert with SplendOrkest at Ud Festival 
Muziekgebouw, Amsterdam

22 November
Solo concert at Ud Festival
Muziekgebouw, Amsterdam